UAB „S.K.S.“ privatumo politika

Mūsų svetainės adresas https://www.sks-uab.lt

Plačiau apie slapukų politiką – https://www.sks-uab.lt/slapuku-politka/

Duomenys yra renkami sutikimo pagrindu.

Remdiamiesi savo teisėtais interesais, renkame šiuos duomenis, kad galėtume įveiklinti šią svetainę, padaryti ją patogesnę naudojimui. Jūsų duomenys nėra naudojami jokiems kitiems tikslams.

Statistika

Svetainėje naudojama minimali „Google Analytics“ versija – paslauga, kuri perduoda svetainės srauto duomenis į „Google“ serverius Jungtinėse Valstijose ir leidžia mums pastebėti tendencijas gerinti naudotojų patirtį mūsų svetainėje. Šioje minimalioje versijoje apdorojami asmens duomenys, tokie kaip: unikalus „Google Analytics“ nustatytas vartotojo ID, data ir laikas, peržiūrimo puslapio pavadinimas, peržiūrimo puslapio URL, puslapio, kuris buvo peržiūrėtas prieš dabartinis puslapis, ekrano skiriamoji geba, laikas vietine laiko juosta, failai, kurie buvo spustelėti ir atsisiųsti, nuorodos į išorinį domeną, įrenginio tipas ir šalis, regionas ir miestas.

Įterptas turinys iš kitų svetainių

Svetainės straipsniuose gali būti įterpto turinio (pvz., vaizdo įrašų, diagramų ir kt.). Įterptas turinys iš kitų svetainių veikia lygiai taip pat, lyg lankytojas būtų apsilankęs kitoje svetainėje.

Šios svetainės gali rinkti duomenis apie jus, naudoti slapukus, įterpti papildomą trečiųjų šalių stebėjimą ir stebėti jūsų sąveiką su tuo įterptu turiniu, įskaitant jūsų sąveikos su įterptu turiniu sekimą, jei turite paskyrą ir esate prisijungę prie tos svetainės.

Scroll to Top